DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

“BARTIN’IMIZ İÇİN ÇALIŞMAK BİZİM EN BÜYÜK GURURUMUZDUR”

Yayınlanma Tarihi :
“BARTIN’IMIZ İÇİN ÇALIŞMAK BİZİM EN BÜYÜK GURURUMUZDUR”
Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, yanında bir heyetle bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretler sırasında Bartın için yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler veren Başkan Fırıncıoğlu, talep ve önerileri dinledi. Ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada Başkan Fırıncıoğlu, şunları söyledi:

“Bartın’ımızın inşa ve ihyası için kurumlarımız, dernek ve odalarımızla birlikte hareket etmeye devam edecek, şehrimizi örnek bir kentleşme ile geliştirmeyi sürdüreceğiz. Bu kapsamda sürekli istişare ederek, çalışmalarımıza yön veriyoruz. Son olarak Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Dekanı Prof.Dr. Bilal Demirhan, Kütüphane Başkanı Burak Beygirci, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Doç.Dr. Ramazan Arslan, Eğitim Fakültesi Dekanlığı Öğretim Görevlilerini, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Beske ve Yönetim Kurulu Üyelerini, Bartın Kahveciler ve Şerbetçiler Odası Başkanı Ayhan Tepe ve Yönetim Kurulu Üyelerini, Bartın 1.Noteri Nurcan Kurtoğlu ve noter çalışanlarını, Bartın Kent Müzesi çalışanlarını ziyaret ederek, hayata geçireceğimiz vizyon projelerimizi anlattık. Bartın’ımız için çalışmak bizim en büyük gururumuzdur. Desteğinizle bu gururu birlikte yaşayacağız.”

Başkan Fırıncıoğlu’nun ziyaretlerde dile getirdiği bu önemli mesajlar, Bartın’da yapılacak çalışmalara ilişkin önemli bir dönüm noktasını işaret ediyor.

YORUM YAP